ЕВРО-ГУС ЕООД

ЕВРО-ГУС ЕООДDie Cast Machinery and Service
Контакти00359 34 44 71 90 Работно време:Пон-Пет: 08.00 - 19.00
BG EN DE
Вашият експерт за целия спектър от употребявана леярска техника

Нашата фирма "ЕВРО-ГУС" ЕООД е основана през 2003 година в град Пазарджик от екип специалисти с доказан дългогодишен опит в бранша леене под налягане.

Няколко години произвеждахме детайли от алуминиеви сплави за водещи производители на автомобили.

От 2009 година променихме нашата основна дейност. Ние се занимаваме с търговия, обновяване, ремонт и сервизна дейност на употребявани машини за леене под налягане, уреди за автоматизация и периферни устройства. Цялата техника, свързана с производството леене под налягане, може да откриете при нас.

Леярските машини, които предлагаме на нашите клиенти, са от известни производители на машини със студена и топла камера.

Но ние сме много повече от един търговец, тъй като предлагаме частично и цялостно обновяване на машини, които са изцяло собственост на клиента. Машината се рециклира не само механично и хидравлично, но и се модернизира със Сименс S7 електронно управление. Към машината можем да предложим обновени периферни устройства и да доставим една по желание на клиента автоматизирана машина. Ще я въведем в експлоатация и ще обучим Вашия персонал.

Целта на едно производство е неговата бързина и ефективност. В повечето случаи леярните не намират подходящо решение. Оставете на нас да регулираме по-добре отделните процеси. Ние можем да Ви предоставим не само машините и уредите като продукти, но и една цялостна оптимирана система. Така ние заедно ще извървим пътя от инженеринга през главния процес на леене до въвеждането в експлоатация и поддръжка. Ние смело приемаме нови предизвикателства и се стремим да реализираме желанията на нашите клиенти, като внедряваме нашите знания заедно с новите технологии.

Поемаме отговорност за нашата работа, затова предлагаме 6 месечна функционална гаранция на обновената техника.

Възможно е да се появят грешки, но заедно с нашия клиент дискутираме за възможните причини, търсим решения, учим се от това и израстваме.

Фирма "ЕВРО-ГУС" ЕООД се намира в Радилово, 15 км южно от Пазарджик, с директна връзка с магистрала А1, което е предпоставка за добро логистично разположение.

Площта възлиза на 6000m2, от които 2000m2 са застроени. Наличната инфраструктура позволява изпълнението на ремонти на всякакви по размери машини и съоръжения.

Персоналът ни е високообразован и с дългогодишен опит в сферата на леярското производство. Ние работим съвместно с редица външни специалисти в областта на електрониката, пневматиката, механиката и хидравликата. По този начин можем да отговорим на високите изисквания на нашите клиенти по отношение на качество и срок на изпълнение.

Свържете се с нас, с удоволствие ще Ви консултираме!